Sorozat folytatás

 2011.09.28. 16:22

Aki jelen van a facebook oldalamon is, az olvashatta, hogy megérkeztek a hiányzó golyók a fülbevaló sorozathoz. Így bővült még 3 darabbal és nem ezek az utolsók, amik készültek. Lesz még fekete ónixból, kék szodalitból vagy lapiszból (esetleg mind a két fajtából), ezek biztosan. Nagyon jól lehet variálni az alap mintára, szóval ha valaki olyanra áhítozik, amit nem lát nyugodtan írjon nekem, esetleg kitalálhat saját variációt is amitől még egyedibbnek és sajátjának érezhet a tulajdonosa. Az alap a növekvő nagyságú golyók és a lapított vég. Én az egyik fülbevalónál eltértem még a fűzés mintájától is, azon egyszerű oknál fogva, hogy az a saját medálomhoz készült, így annak a mintáját követte. Hozzá illően hópehely obszidiánnal készült. 

Rózsakvarccal. 

Zöld aventurinnal.

És egy kis kupacban együtt. :)

Címkék: design kézműves ajándék ékszer drót különleges wire fülbevaló rózsakvarc egyedi draw jewelry ásvány ametiszt ezüstözött aventurin lilien hópehely oszidián

A bejegyzés trackback címe:

https://liliendesign.blog.hu/api/trackback/id/tr523262944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása