Homokóra rendelésre

 2011.09.16. 15:54

Egy nagyon kedves hölgy keresett meg azzal, hogy régóta szeretne egy homokórás medált. Az interneten böngészve talált rám és ezzel együtt a homokórás könyvjelzőmre. Gondolom már mindenki rájött, hogy eleget tettem a kívánságának!:) De nem azért készült a bejegyzés, hogy olyat mutogassak nektek amit már láttatok, hanem miután megérkezett hozzá az ékszer olyan e-mailt kaptam tőle, ami egyetlen egy sorból állt mindössze, mégis szívmelengetően hatott rám!

 „Megjött és nagyon tetszik!!! Köszönöm szépen! Még biztosan rendelek Tőled!”

Feltöltődtem tőle és újult erővel álltam neki ékszereket készíteni! Néha magam is meglepődöm, mennyit számít és mennyi örömöt okoz egy aprócska gesztus, egy visszajelzés. Köszönöm Éva!:)

Címkék: design kézműves ajándék ékszer drót különleges lánc rendelés wire homokóra egyedi draw jewelry ásvány medál ezüstözött lilien hour glass

A bejegyzés trackback címe:

https://liliendesign.blog.hu/api/trackback/id/tr613232056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása