Fülgyűrű

 2013.01.13. 21:58

Karácsonyi megrendelésre készült ez a fülgyűrű, onix golyókkal valamint apró fém gyöngyökkel.

Talán ha szépen megkérem a megajándékozottat kaphatunk róla egy fényképet használat közben is. Csináltam én is róla a saját fülemen, de az én fülem az átlagnál kisebb, nem teljesen passzol rá, így nem is mutat olyan jól. Szóval remélem lesz kép, ha nem akkor ennek hiányában kénytelen leszek a sajátomat feltenni. :)

66.JPG

Címkék: design kézműves fekete ajándék ékszer drót különleges wire egyedi draw onix jewelry ásvány ezüstözött lilien fülgyűrű earcuff

Körbe, körbe karika…

 2012.09.14. 19:42

Igen, igen megint nem voltam sokáig, amit nagyon sajnálok, de ha ez megnyugtat titeket nekem már elvonási tüneteim voltak, hogy nem drótozhattam. Na, de problémák mindig akadhatnak a lényeg, hogy ez is megoldódott és most már teljes erőbedobással lehet tovább drótozni.

Hoztam is nektek egy nagyon mutatós fülbevalót. Lila, csepp formájú swarovski kristállyal készült. Nekem olyannyira tetszik, hogy ha nem csap le rá valaki gyorsan elképzelhető, hogy megtartom magamnak… úgyhogy tessék gyorsan döntetni szeretnétek-e vagy sem. :)

65.JPG

Címkék: design kézműves ékszer swarovski drót csepp különleges wire fülbevaló egyedi earring jewelry ezüstözött lilien

Zöld-ség

 2012.05.22. 17:09

Hoztam még egy medált is. Zöld festett achát van befoglalva. Nagyon szép élénk zöld színe van, ami a mostani divat színekkel, ruhákkal kitűnően kombinálható. Nem akartam ennyire eltakarni az achát mintázatát, de valahogy így sikerült… mikor a drót megy a maga feje után...:) Saját készítésű láncra került.

Van itt még valami! Hamarosan nyereményjáték indul egy ékszeremért, ha nem szeretnél le maradni róla, akkor gyere és csatlakozz te is a facebook-on hozzánk.

Szeretettel várok minden játékos kedvű ékszerkedvelőt!

Címkék: design játék kézműves ajándék drót különleges lánc wire egyedi draw jewelry ásvány medál achát ezüstözött lilien

Azok, akik jelen vannak a facebook oldalamon is azok már tudják, hogy azért vagyok így eltűnve, mert rossz a fényképezőgépem. A helyzet mondjuk változatlan, de kaptam egy kölcsön gépet még nem lesz működőképes a sajátom.

Hoztam is gyorsan egy újdonságot, méghozzá egy könyvjelzőt. Sokat bajlódtam a fényképezéssel, mert szokatlan a gép, de meg kell hagyni végeredményben szebb képeket készít az enyémnél. :)

Gondolom az már sok mindenkinek feltűnt, hogy mennyi vámpíros könyv/film jelent meg az utóbbi időben. Ezek a vámpíros történetek inspiráltak engem is, hogy megalkossam ezt a könyvjelzőt.  A könyvjelző karneol színű achát golyókkal készült. A nagyobbik kb.1,6 cm-es, szép nagy. A sógornőmnek készített cseresznyés könyvjelzőhöz is ilyet használtam. Áldom az eszem, hogy többet is vettem belőle nem csak azt a kettőt. Gyönyörű szép és még van belőle egy.

Elkelt

Címkék: design kézműves könyvjelző ajándék drót bookmark különleges wire egyedi draw jewelry ásvány achát ezüstözött lilien

Ásvány kavalkád

 2012.03.30. 18:23

Ezen a medálon most aztán tényleg mindenféle van… még versenyautó is. :))

Alapként ott van egy nagy achát, mellette pedig három különböző ásványgolyó (hegyikristály, onix, természetes holdkő). A dróttal próbáltam egy kicsit visszaadni vagy inkább kiemelni az achát szép mintázatát. A medál fekete organza szalagra és viaszos szálra került.

Na, ki találja meg a versenyautót? :)

Címkék: design kézműves fekete ajándék ékszer drót különleges wire egyedi draw onix jewelry ásvány medál achát ezüstözött organza lilien hegyikristály holdkő

Legyen már tavasz...

 2012.02.11. 20:38

Biztosan a tél és a hideg az oka annak, hogy mostanában virágformák vannak a fejembe. Még gondolni is rossz arra, hogy mi van odakint. Ha lehetne, én megszavaznám, hogy most már legyen tavasz és jó idő.

Visszatérve a medálra… az egyik ilyen virágformát készítettem el. Különböző méretű golyókkal, illetve a közepén egy lapos kerek aventurinnal. Viszonylag nagyméretű a medál, kb. 5 cm az átmérője.

Címkék: design bőr kézműves ajándék ékszer virág drót különleges wire amulett egyedi draw jewelry ásvány medál ezüstözött aventurin lilien

Weboldal

 2012.02.06. 12:04

Talán már azóta álmodozom egy saját kis weboldalról, mióta belevágtam az ékszerezésbe. Viszont úgy gondoltam, hogy még kicsi vagyok ehhez, "majd talán egyszer..." mondogattam magamban. Most pedig lássunk csodát mégis csak lett!:) Köszönet érte az illetékesnek! :)

Jelenleg, amolyan gyűjtő helyként szolgál. Itt összeszedve, minden fontos információt és linket megtaláltok azokhoz az oldalakhoz, ahol megtalálható vagyok. Biztosan lesznek rajta még változtatások, én szeretném ha több nyelven is olvasható lenne, de az még odébb van, az kicsit nagyobb munka lesz.

Én magam nem értek a weboldal szerkesztéshez, de szerencsére akadt segítségem ebben is. Nagyon nagy köszönet ezért a segítségért! Erre szokták mondani, hogy nélküle nem jöhetett volna létre. :)

Jó nézelődést mindenkinek!

www.liliendesign.com

 

Címkék: design kézműves ajándék ékszer drót különleges wire egyedi draw jewelry ásvány ezüstözött lilien

Hipnózis

 2012.01.19. 15:36

...vagy örvény?

Van olyan mikor valami elsőre egyszerűnek tűnik, aztán valahogy mégsem az... na hát ez is egy ilyen. Elagyalgattam rajta mire rájöttem hogyan is lesz megoldható a fejemben született kép. Nem szerettem volna darabokból összerakni, az volt a fő cél, hogy egy szál drótból tekeredjen végig. Tervezek még erre a mintára pár félét. Esetleg egy szettet is, mert szerintem nagyon mutatósak. A medáltartón is visszaköszön a minta. A kövek rajta szodalit. A lánc sem volt egyértelmű milyen legyen. Bőrrel is nagyon mutatós. Jól kiemeli a mintát, de talán kicsit markánsabb hatást kelt. Végül a saját készítésű lánc mellett döntöttem. Remélem jól...

 

Címkék: design kézműves ajándék hipnózis ékszer drót különleges lánc wire egyedi draw szodalit jewelry ásvány medál örvény ezüstözött lilien

Fonott karkötő

 2012.01.08. 17:07

Említettem, hogy karácsonyra meglepem magam egy karkötővel. Na hát a karácsonyi meglepiből újévi lett, de kész van. :) Hasonló mint az utolsó posztban megjelent. Kb. 1 cm széles fekete, fonott bőr az alapja, erre tekergetem fel a drótot, amit ametiszt golyókkal díszítettem. Az biztos, hogy ezt senki nem fogja elkunyizni vagy kölcsönkérni tőlem, mivel szinte gyerekméretű. Hát igen, azt hiszem most találtam meg a jó oldalát annak, hogy vékony a csuklóm.:)

Címkék: design bőr kézműves fekete ajándék ékszer drót különleges karkötő wire egyedi draw jewelry ásvány ametiszt ezüstözött lilien

BÚÉK!

 2011.12.31. 17:39

Boldog és sikerekben gazdag új évet kívánok minden kedves ékszer rajongónak!

Az új évet egy igazán új dologgal fogjuk kezdeni, de fedje egyelőre homály, hogy mi is ez. :)

Címkék: ajándék ékszer búék drót különleges wire egyedi draw jewelry ásvány ezüstözött lilien

Karácsonyi ajándékozás

 2011.12.31. 17:02

Remélem mindenkinek kellemesen telt a karácsony. Ahogy ígértem, meghoztam a karácsonyi ajándékokat. Idén a könyvjelzőké lett a főszerep. Ezért jól elláttam vele mindenkit.:)

Van itt mindenféle, delfines kagylós tengeres könyvjelző, cseresznyés könyvjelző, magyaros motívummal ellátott könyvjelző. Természetesen mindegyik minta, az ajándékozott személyhez kacsolódik. Illetve van egy fonott bőr alapú karkötő is, gondolva arra, aki nem tudná kihasználni a könyvjelzőt. Egy hasonló karkötővel szerettem volna magamat is meglepni, de sajnos még nem jutottam el odáig az ünnepek alatt.

Címkék: design bőr kézműves karácsony könyvjelző ajándék ékszer drót kagyló különleges wire egyedi draw tigrisszem jewelry ásvány medál achát ezüstözött lilien

Boldog Karácsonyt!

 2011.12.24. 06:07

Mindnyájatoknak békés, boldog és nagyon szép karácsonyt kívánok!
Köszönöm nektek a kedves szavakat amivel az ékszereimet illetitek, az ötleteket amiket kapok és a támogatásotokat.
A két ünnep között pedig, ha már célba értek a karácsonyi ajándékok akkor azokat is megosztom veletek. :)

 

Címkék: design kézműves karácsony ajándék ékszer üdvözlő drót különleges wire egyedi draw jewelry ásvány ezüstözött lilien

Ismét kulcsoztam

 2011.12.06. 18:09

Gondolom, már mindenki nagyban a karácsonyra készülődik, mint ahogyan én is! :) Azért a nagy ajándékkészítés közben jutott idő erre a kulcsra is. Kitaláltam, megterveztem, majd önálló életre kelt a kezemben és teljesen máshogy néz ki. Ez már a sokadik ilyen. Elgondolkodtató… vajon minek tervezem meg egyáltalán?! Sebaj, nekem így is tetszik. :) Ametiszttel van díszítve és ez most valamivel nagyobb, mint az előző amit készítettem. A bőrszál most valahogy nem ment hozzá, ezért lila és fekete viaszos szálon lóg.

Címkék: design kézműves kulcs ajándék ékszer drót különleges wire egyedi draw jewelry ásvány ametiszt medál ezüstözött lilien

Lukas, nem lukas...

 2011.11.15. 21:23

Nem olyan rég megkérdezték tőlem, hogy a köveken van-e luk? A válasz igen van. Legalább is az eddig bemutatottakon. Ugyanis vannak ám nekem furat nélküli, befoglalásra váró kövecskéim is. :) Most egy ilyet fogok mutatni, egy nagyon szép csepp alakú tigrisszemet. De hogy ne legyen olyan unalmas csepp alakú, nemes egyszerűséggel fordítottam rajta egyet és fejjel lefelé foglaltam be. Így már inkább valamiféle karomra hasonlít. A medál befoglalásba csempésztem még egy kis újdonságot is, a szemfülesebbek azonnal ki is szúrhatják.  A szokásostól eltérően vastagabb drótot használtam a többi drót körbetekerésére, amit még ki is lapítottam, így kölcsönözve neki még érdekesebb külsőt.

Címkék: design kézműves ajándék ékszer drót csepp különleges lánc wire egyedi draw tigrisszem jewelry ásvány medál ezüstözött lilien

A tenger szíve

 2011.11.12. 18:05

A medált már jól ismeritek a facebook-os játék révén, és most már a nevét is tudjuk, melyet Kovács Mónika adott neki. A történetét azonban még nem meséltem el.

Jó pár hónapja álldogáltak már a dobozkámba ezek a szivacskorall háromszögek. Önmagukban is nagyon mutatósak szerintem, ezért nem akartam túlságosan befedni őket. A játék előtt jött meg az ihlet hozzá, hogy hogyan is tudnám kiemelni a szépségüket anélkül, hogy nagyon eltakarnák a drótok. Mérete viszonylag nagy kb. 6cm, de ennek ellenére nem nehezek, hiszen a szivacskorall nagyon könnyű. Még egy kicsit aggódtam is, ha nem teszek rá elég drótot, akkor talán túl könnyű is lesz és a szél csak úgy fújdogálja majd a gazdája nyakában. Szóval okozott némi dilemmát a medál elkészítése.:)

Címkék: design bőr kézműves ajándék ékszer drót különleges wire egyedi draw jewelry ásvány medál ezüstözött lilien szivacskorall