A tenger szíve

 2011.11.12. 18:05

A medált már jól ismeritek a facebook-os játék révén, és most már a nevét is tudjuk, melyet Kovács Mónika adott neki. A történetét azonban még nem meséltem el.

Jó pár hónapja álldogáltak már a dobozkámba ezek a szivacskorall háromszögek. Önmagukban is nagyon mutatósak szerintem, ezért nem akartam túlságosan befedni őket. A játék előtt jött meg az ihlet hozzá, hogy hogyan is tudnám kiemelni a szépségüket anélkül, hogy nagyon eltakarnák a drótok. Mérete viszonylag nagy kb. 6cm, de ennek ellenére nem nehezek, hiszen a szivacskorall nagyon könnyű. Még egy kicsit aggódtam is, ha nem teszek rá elég drótot, akkor talán túl könnyű is lesz és a szél csak úgy fújdogálja majd a gazdája nyakában. Szóval okozott némi dilemmát a medál elkészítése.:)

Címkék: design bőr kézműves ajándék ékszer drót különleges wire egyedi draw jewelry ásvány medál ezüstözött lilien szivacskorall

A bejegyzés trackback címe:

https://liliendesign.blog.hu/api/trackback/id/tr753373058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása