Nyakék

 2011.08.25. 18:20

Ez is egy kicsit újdonság, mert még hasonlót nem készítettem. Régóta agyaltam rajta, hogy miként használjam fel ezt a szép camea-t. Hát, ez lett belőle. És az, hogy a shopig már el sem jutott, mert még frissen, melegében lecsaptak rá, azt hiszem azt bizonyítja, hogy jól sikerült.:)

Különböző méretű ónix golyókat és kétféle láncot használtam fel hozzá a dróton kívül, amivel befoglaltam a cameat. És ha már a camea-nál tartunk… műgyantából készült ezért nagyon könnyű és még így a sok lánccal és ásványgolyókkal együtt sem nehéz az egész nyakék. Nem húzza az ember nyakát.

A leendő tulajdonosnak pedig azt üzenem, hogy csak semmi lelkiismeret furdalás!:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Elkelt

Címkék: design kézműves fekete ajándék ékszer drót különleges lánc wire nyakék egyedi draw onix jewelry ásvány medál ezüstözött lilien camea

A bejegyzés trackback címe:

https://liliendesign.blog.hu/api/trackback/id/tr473180302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása