Elfoglaltság

 2011.07.09. 18:03

Az utóbbi időben nagyon behavazódtam tenni valókkal. Ezek közül az egyik a webshop megnyitása. Sok munkát és időt vett igénybe, szerencsére volt segítségem, amit nagyon-nagyon köszönök! De most öröm, boldogság!:) Végre ez is megvan, amit itt találtok.

Ezzel egy időben készült az ékszereimnek a facebookon is oldala. Ezt pedig itt találjátok. Ezen az oldalon mindenről első kézből értesülhettek. Természetesen mindkét oldalt megtaláljátok a későbiekben is a jobb oldalon lévő dobozokban.

A harmadik pedig ami miatt egy időre háttérbe szorult a saját fantáziám által kreált ékszerek készítése, hogy pár napon belül több megrendelést is kaptam. Aminek természetesen nagyon örülök! Az egyik már elkészült, ezt nem sokára meg is mutatom nektek.

És még egy jó hír a végére, ha már ennyire örömködünk.:) Hamarosan játék indul az egyik ékszeremért, szóval érdemes lesz vissza látogatni! Mit gondoltok melyik lesz ez az  ékszer?:)

Címkék: design játék kézműves ajándék ékszer webshop drót különleges rendelés wire egyedi jewelry ezüstözött lilien

A bejegyzés trackback címe:

https://liliendesign.blog.hu/api/trackback/id/tr213053294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása