Skorpió

 2011.02.22. 03:43

Az első rendelésre készült ékszerem. Instrukciók: „Egy skorpiót szeretnék.”.Nagyjából ennyi.

Nem volt egyszerű feladat. Szerencsémre találtam egy drótból készült skorpió leírást egy külföldi oldalon, csak egy probléma volt vele, hogy nem ékszer volt. Így hát, tovább kellett gondolnom, hogy hogyan tudnám ékszerré formálni. Amikor a megtervezésén már túl voltam, jött a következő gond. Nem találtam a megfelelő megálmodott ásványt hozzá, ezért újra át kellett gondolnom és alakítanom rajta. Aztán újra és újra és újra... Volt egy pár pillanat, amikor azt gondoltam, hogy most feladom és megmondom, hogy sajnálom, de nem fog menni.  De elkezdtem kihíváskánt tekinteni rá és az járt a fejemben, ha bele gebedek is megcsinálom, ha már ennyit dolgoztam vele. Végül minden a helyére került és ami a legfontosabb a megrendelő is elégedett.:)

Címkék: design bőr kézműves fekete ajándék ékszer drót skorpió gyöngy különleges rendelés wire egyedi draw jewelry ásvány medál ezüstözött lilien

A bejegyzés trackback címe:

https://liliendesign.blog.hu/api/trackback/id/tr372678691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Schakal 2011.02.22. 03:56:35

Szép sportkígyó, lehet rendelni? Hm ... oroszlánt szeretnék, egy egyszerübbet, nem kell komolyra gondolni, csak egy oroszlánfej, piros csiszolt swarowsky kövel a szemében és a szájában egy zerge, amit éppen elejtett és ... mondom, csak egy egyszerü ... vagy egy kissakált, ahogy éppen bizalomgerjesztöen néz mondjuk fogmosás közben ... (nebáááncsááá!);-)
De le a kalappal, ez azért egy figuratív és eltalált minta! Ügyes! ;-)

snykeps 2011.02.22. 09:07:20

Nagyon is meg vagyok elégedve..eme gyönyörű Ékszszer láttán! Ezúton is köszönet érte!

Lilien Design 2011.02.23. 14:07:24

@Schakal: Köszönöm!Persze hogy lehet, ha gondolod egyből egy egész szafarit feldrótozok neked egy medálra.:)De a bántást még meggondolom. :)

Lilien Design 2011.02.23. 14:08:46

@snykeps: Örülök hogy tetszik!:) Nagyon szívesen.:)
süti beállítások módosítása